De mensen

Grondleggers Anita Fransen en Vince Willems hebben Bart ontwikkeld vanuit de overtuiging dat informatie niet alleen beter, sneller, vollediger en betrouwbaarder moet worden, maar ook veiliger en in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

drs. A.A.J.M. (Anita) Fransen RA

Anita Fransen is registeraccountant en directeur van EurInSol.

Zij heeft meer dan twintig jaar ervaring in de financiële wereld (waarvan 10 jaar bij een 'big-4 kantoor') en runt sinds 2000 haar eigen accountantskantoor. Voor meerdere beursgenoteerde bedrijven heeft zij risicotrajecten begeleid.

Door haar intensieve samenwerking met bestuurders binnen het bedrijfsleven bemerkte zij de grote behoefte aan een werkbare management- en controleapplicatie. Dit resulteerde uiteindelijk in de ontwikkeling van Bart.

drs. A.A.J.M. (Anita) Fransen RA

V.G. (Vince) Willems

Vince Willems is informatiespecialist pur sang, directeur van EurInSol en de drijvende kracht achter Bart.

Ruim vijfentwintig jaar bekleedde hij diverse (leidinggevende) functies in de publieke sector en later in het bedrijfsleven. Naast de uitvoering van (inter)nationale onderzoeken deed hij veel ervaring op met (landelijke) innovatie- en verbetertrajecten op het gebied van informatiehuishouding en strategische en operationele analyse.

Vince heeft in 2007 het bedrijf EurInSol opgericht vanuit de visie dat informatie niet alleen beter, sneller, vollediger en betrouwbaarder moest worden, maar dat dit moest gebeuren op een veilige manier die in overeenstemming was met de geldende regelgeving(en).

V.G. (Vince) Willems

J.F.H. (Stephan) Burg AA

Bart is op 1 september 2015 een samenwerking aangegaan met Stephan Burg AA van 4C Accountantsadviseurs te Vught.

Stephan heeft een ruime ervaring in advisering van accountantskantoren en hun cliënten op het gebied van bedrijfsvoering, procesverbetering, compliance en corporate finance.

Voor de Bart organisatie betekent deze samenwerking een verdere verbreding en verdieping van gespecialiseerde diensten binnen de accountancy sector en het MKB. Stephan Burg zal als "associate partner" van Bart tevens implementatie trajecten voor zijn rekening nemen binnen doelgroepen van Bart.

 

Foto J.F.H. (Stephan) Burg AA